frankincense 800xSziasztok!
 
Hosszú vívódás után végre elhatároztam magam, hogy leírjam a tapasztalataimat a doTerra olajokkal kapcsolatban. Rengeteget köszönhetek ezeknek a csodáknak. Hosszú lesz a sztori. 🙂

AdorjánIstván sport
Sziasztok! 

19 éve kosárlabdázom, volt hogy kisebb, de az utóbbi időben komolyabb intenzitással. A sportban nekem mindig az edzés közbeni, illetve utáni fizikai fájdalmakkal volt bajom. Gondolok itt súlyzós edzésnél az izmok fáradtságára, savasodásra, izomlázra, hogy ezek összhatása miatt a tevékenység egy idő után unalmassá, monotonná vált.

KovácsReni2

'Sziasztok! 🙂

A Copaiba olajjal kapcsolatos tapasztalatomról írok nektek!

Március közepén teljesen el voltam keseredve, mivel műtéti időpontra vártam éppen. A jobb csuklómon már egy éve kijött a megerőltetéstől egy ganglion, ami tavaly év végén már cseresznye nagyságú lett. Érzékeny volt, zsibbadt a kezem, plusz a mérete miatt ha hozzáért valamihez elakadt. Továbbá a csukló ízületem is kikészült, megvastagodott, begyulladt.

AKTUÁLIS
KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel az esszenciák használatát illetően, szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat vagy a vásárláshoz kérsz segítséget, keress bátran, telefonon este 18:00 óráig!

Adorján István
Telefon: +36/70/376-1484
Email: info@illatkincstar.hu
Facebook: Facebook.com/illatkincstar

FACEBOOK

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.